Дубечненська громада

Волинська область, Ковельський район

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Дата: 12.02.2020 09:46
Кількість переглядів: 744

 

         Назва – проект рішення Дубечненської сільської ради «Про затвердження Порядку залучення, розрахунку розмірів і використання коштів пайової участі замовників у створенні і розвитку соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури населених пунктів Дубечненської сільської ради    ».

         Розробник – виконавчий комітет Дубечненської сільської ради.

         Проектом регуляторного акту встановлюється прозоре та чітке врегульованого порядку визначення величини та сплати пайової участі у створені і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури населених пунктів для фізичних та юридичних осіб у разі здійснення ними будівництва (реконструкції) об’єктів містобудування на території Дубечненської сільської ради.

         Проект рішення Дубечненської сільської ради «Про затвердження Порядку залучення, розрахунку розмірів і використання коштів пайової участі замовників у створенні і розвитку соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури населених пунктів Дубечненської сільської ради    » та аналіз його регуляторного впливу буде розміщено на офіційному сайті Дубечненської сільської ради.

            Строк приймання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акту становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу.

         Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі за адресою:                  с. Дубечне, вул. Незалежності, 20, Дубечненська сільська рада, або електронною поштою: dubechnenska@gmail.com.

                                                        Сільський голова      Анатолій Костючик

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора