Дубечненська громада

Волинська область, Ковельський район

Співбесіда: розмови про зарплату

Дата: 14.02.2022 15:32
Кількість переглядів: 243

На зображенні може бути: 1 особа та текст

???? «Професійне» щастя – це коли робота приносить не лише задоволення, а й стабільний дохід.

???? Уявімо ситуацію: ви на довгоочікуваній співбесіді, HR-спеціаліст поставив усі каверзні питання, ви, як супергерой, відповідали сміливо, впевнено і по суті… А роботодавець так і не озвучив розмір заробітної плати.

???? Що робити? Сміливо розпочинайте цю розмову. Але наголошуємо: перед цим розкажіть про себе якнайбільше – опишіть свій досвід, успішні проєкти та реальні здобутки на попередній роботі. Це дозволить вашому майбутньому шефу скласти враження про ваш професійний бекґраунд.

?? Не радимо ставити прямих запитань: «А скільки платитимуть?» Якщо ж вам доведеться самостійно назвати суму ваших очікувань, пам’ятайте: надто висока заробітна плата повинна неодмінно відповідати професійним компетенціям. Якщо ви на голову вище ваших конкурентів і на вас «полюють» роботодавці, тоді це ваш варіант.

?? Ліпше запитати про систему бонусів у компанії та про «плюшки» від роботодавця – безкоштовний спортзал для працівників або англійська з носієм в обідню перерву. А далі логічно конкретизувати: «Озвучте, будь ласка, суму пропозиції».

?? Не радимо так само називати зарплату значно нижчу від ринкової. Такий варіант можливий лише за однієї умови: така оплата праці компенсується або гнучким/вільним графіком, або можливістю навчання за рахунок компанії (інший привабливий варіант).

???? Що ж робити? З'ясуйте середню заробітну плату за вашою професією в регіоні. Тоді ви напевно знатимете, чи збігаються ваші очікування з реаліями ринку праці.

???? У будь-якому разі команда служби зайнятості щиро бажає кожному шукачеві знайти роботу з гідною заробітною платою.

Усі актуальні пропозиції роботи на сайті ?? https://is.gd/eTjAds.
База наших вакансій оновлюється щодня.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора