Дубечненська громада

Волинська область, Ковельський район

5 новацій у роботі служби зайнятості, які ви могли пропустити

Дата: 26.09.2022 11:17
Кількість переглядів: 163

?5 новацій у роботі служби, які ви могли пропустити

1??Запрацював «Єдиний портал вакансій» https://jobportal.dcz.gov.ua/, на якому розширено критерії пошуку роботи. Відтепер користуватись порталом можна з будь-якого мобільного пристрою, а пошук вакансій здійснювати за «районом» та «громадою».

2??Відкритий доступ до анонсів заходів, що пов’язані з реалізацією програми надання мікрогрантів, які будуть проводитись центрами зайнятості, зокрема, навчання, консультації та менторський супровід. Інформація оновлюється в режимі онлайн. Файл для перегляду доступний за посиланням:?

https://docs.google.com/.../1wiCOeznVNewzjmHDJ2Z7.../edit...

3??Інформація про стан роботи всіх центрів зайнятості та їх контакти відтепер не розміщуватиметься щодня на наших Viber https://is.gd/Vflhe6 та Telegram https://is.gd/DPeLkF каналах в форматі *.pdf, а є в постійно закріплених вгорі повідомленнях. Оновлення відбувається щодня ?? https://docs.google.com/.../1nug3KT6krhG0C0pMI.../edit...

4??Роботодавці та безробітні можуть самостійно створювати та активувати персональний кабінет на веб-сайті Державної служби зайнятості» в режимі онлайн. Нагадуємо, що реєстрація та вхід до персонального кабінету здійснюється виключно через кваліфікований електронний підпис. Оновлена "Реєстрація кабінету" знаходиться тут: https://is.gd/w0zea4. Зокрема, для роботодавців з’явилася можливість подання звітності про потребу в працівниках за формою № 3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)» онлайн, деталі тут https://is.gd/B8HFWE. У свою чергу для шукачів роботи оновлено способи реєстрації на відвідування центрів зайнятості (електронну чергу) https://is.gd/NO0mAR.

5??Розрахувати приблизний розмір допомоги по безробіттю відтепер можна в нашому чат-боті @DCZWorkNowBbot.

??Зверніть увагу: онлайн-калькулятор працює в довідковій формі та не є підставою для визначення розміру при нарахуванні допомоги по безробіттю.

?Чекайте на нові оновлення!

?Ми працюємо для вас!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора