Дубечненська громада

Волинська область, Ковельський район

Обоговорення щодо перейменування вулиць

Дата: 18.10.2022 11:20
Кількість переглядів: 245

ПРОТОКОЛ

громадських слухань щодо перейменування вулиць та провулків, які ще досі мають назви з російсько – радянського минулого в селах Глухи, Кримне, Текля та Любохини

Громадські слухання було проведено 17 жовтня 2022 року у приміщенні Дубечненської сільської ради за адресою: с. Дубечне, вул. Незалежності, 20.

Присутні :

Від організаторів громадських слухань: секретар Дубечненської сільської ради Мазуренко І.А.

Від органу місцевого самоврядування: Хавень О. І. – начальник відділу, Хавень О.М. – спеціаліст І категорії,  Романюк О. М. – інспектор соціальний фахівець, Нікітюк Т. В. – спеціаліст І категорії з питань соціального захисту населення, Курилюк І.В. – начальник відділу організаційно – правового, кадрового забезпечення та з питань комунального майна, Власюк Н. М. – діловод сільської ради, Сулява Г.В. – сатароста сіл Кримне та Яревище, Корнелюк В.М. – староста села Любохини.

Представники  громадськості та інші: Камінська О.Г.

Порядок денний:

1. Обговорення щодо перейменування вулиць та провулків, які ще досі мають назви з російсько – радянського минулого в селах Глухи, Кримне, Текля та Любохини

Виступили:

Від органу місцевого самоврядування: Сулява Г.В. – староста сіл Кримне та Яревище: пропонуємо вулицю 1 Травня, яка знаходиться в с. Кримне перейменувати на вулицю Вишневу.

Від органу місцевого самоврядування: Корнелюк В.М. – староста села Любохини: пропонуємо вулицю Першотравневу перейменувати на вулицю Витовці, а вулицю 17 Вересня – на вулицю Вересневу, які знаходиться в с. Любохини.

Від організаторів громадських слухань: секретар Дубечненської сільської ради Мазуренко І.А.: Пропозиція щодо перейменування вулиці внесена Українським інститутом національної пам’яті та громадянами. Попередньо обговоривши назви вулиць із старостою сіл Глухи та Текля пропоную вулицю Першотравневу, яка знаходиться в с. Глухи перейменувати на вулицю Травневу, а також вулицю Першотравневу, яка знаходиться в с. Текля перейменувати на вулицю Травневу.

Від громадськості зауважень і пропозицій не поступало.

Вирішили:

Рекомендувати проект рішення «Про перейменування вулиць та провулків, які ще досі мають назви з російсько – радянського минулого в селах Глухи, Кримне, Текля та Любохини» із запропонованим перейменуванням вулиць затвердити на найближчій сесії сільської ради.

 

Секретар                                                                                            І. А. Мазуренко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора