Дубечненська громада

Волинська область, Ковельський район

Фестиваль "Волинська Княжна"

Дата: 27.05.2019 14:19
Кількість переглядів: 714

У неділю, 26 травня, об 11-й годині на Театральному майдані в Луцьку стартував історичний фестиваль «Волинська княжна». На фестиваль завітали представники громад, щоб показати ремесла, які відроджуються на їх території. Організатори фесту прагнули не просто відтворити атмосферу середньовічної доби, а першочергово презентувати культуру нашого регіону, створити таку артплощину, де б могли спілкуватися обласний центр та об‘єднані територіальні громади. 
Маленькі феї та граційні княжні – вони ж головні суперниці конкурсу – у супроводі відважних лицарів пройшлися луцькою «стометрівкою» та під звуки чарівної скрипки зайшли на територію замку Любарта, інформує власкор інтернет-видання «Волинь24».
Окрім цього можна було поринути в ту княжу історичну атмосферу і побачити дуже багато цікавих виробів, які привезли з собою учасники фестивалю. Гості свята могли придбати унікальні подаруночки для свебе та своїх рідних. 
Наша громада представила вироби з глини нашого гончара - Василя Курилюка, вироби із соломоплетіння Любові Мазур та ексклюзивні вироби із полімерної глини нашої майстрині - Оксани Резюк. Також у образі лицаря можна було побачити нашого майстра - Олега Костючика, який представив свої вироби для гостей. Я впевнена, що кожен із нас отримав море позитивних емоцій та чудовий настрій. Щиро дякуємо директору будинку культури села Дубечне - Віктору Курилюку та нашим учасникам за гарно проведений день)



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора