Дубечненська громада

Волинська область, Ковельський район

Дорогі діти! Вітаємо вас із Міжнародним Днем захисту дітей!

Дата: 01.06.2022 08:42
Кількість переглядів: 3713

Дорогі діти! Шановні батьки! Щиро вітаємо вас із прекрасним святом — Міжнародним Днем захисту дітей!

 

Щороку 1 червня цивілізована спільнота відзначає свято маленьких громадян нашої планети – Міжнародний день захисту дітей. Це добре і радісне свято. Разом з тим, це один з найважливіших днів у календарі, який покликаний нагадати нам, дорослим, про відповідальність за благополуччя і щастя дітей.

Це свято символ дитячої щирої радості та надії на майбутнє. Саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань. Діти - це маленькі частинки великого щастя.

Однак, цьогоріч , свято припало на час повномасштабної війни в Україні. Дітей продовжують вбивати та ранити, а жорстока реальність довкола залишає у дітей глибокі травми на все життя. Війна перевернула життя мільйонів дітей нищівним чином та  спричинила одне з масових переміщень дітей з часів Другої світової війни, ознаменувавши зловісну віху, жахливі наслідки якої можуть відчувати щонайменше кілька наступних поколінь. Тому,  саме майбутнє дітей у незалежній та неподільній Україні нині виборюють українські воїни. Кожна дитина в Україні потребує допомоги під час цієї страшної війни.

Тож від усього серця бажаю вам, діти,  міцного здоров’я та радості. Нехай сяюча посмішка буде вірним супутником у  житті, а маленькі дитячі серця ніколи не покидає любов та ласка. Щастя вам, чистого і мирного неба, сонячних ранків, світлих і неповторних вражень, здоров’я та удачі на життєвих дорогах!

Щиро хочу подякувати батькам, опікунам, піклувальникам, прийомним батькам, вихователям, педагогам, соціальним працівникам за щоденну натхненну працю,  любов та турботу про дітей в цей надскладний для всіх нас час. Слова особливої поваги – людям, які піклуються про дітей –сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа, бо вони найбільше потребують тепла і любові.

Щастя дітей залежить від нас,дорослих. Бережіть себе і дітей. Бажаю всім здоров’я, миру, добра.

 

З повагою сільський голова Анатолій КОСТЮЧИК та служба у справах дітей Дубечненської сільської ради.

Нетішинська міська рада - Дорогі діти! Шановні батьки! Щиро вітаємо вас із  світлим та прекрасним святом – Міжнародним днем захисту дітей!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора