Дубечненська громада

Волинська область, Ковельський район

Робота відділення соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді

Дата: 25.07.2022 12:44
Кількість переглядів: 306

Робота відділення соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді

 

 За перше півріччя 2022 року відділенням соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді Центру надання соціальних послуг Дубечненської сільської ради було надано соціальну послуги 71 особі.

Так, послугу консультування отримали 62 особи/сім’ї, які перебувають у складних життєвих обставинах, з них 11 сімей – це сім’ї в яких було вчинено домашнє насильство.

Здійснено 9 виїздів мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі,  в результаті, яких допомогу отримали 44 особи (15 жінок, 2 дівчаток).

Під соціальним супроводом Центру надання соціальних послуг перебуває 9 сімей (з них – 6 сімей, які опинились у СЖО та 3 прийомних  сім’ї). У 23.05.2022 року було створено третю прийомну сім’ю на базі родини Повхів (с. Кримне), в котру було влаштовано 3 дітей.

Протягом першого півріччя 2022 року були здійсненні регулярні виїзди, проведені обстеження умов проживання сімей, які знаходяться в складних життєвих обставинах (21 виїзд).

З нагоди Дня захисту дітей працівниками Центру НСП Дубечненської сільської ради спільно із начальником ССД та капітаном поліції Дубечненської громади було вручено подарункові набори дітям сиротам, дітям позбавленим батьківського піклування та дітям, які виховуються в сім'ях, котрі опинилися в складних життєвих обставинах (12 подарункових наборів).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора