Дубечненська громада

Волинська область, Ковельський район

Про звітування поліцейського офіцера громади

Дата: 28.12.2022 11:47
Кількість переглядів: 274

22 грудня 2022 року відбулася чергова 25 сесія, на засідання якої було запрошено поліцейського офіцера громади - Антонюка Михайла Олексійовича, який проінформував депутатів та апарат сільської ради про виконану роботу.

Протягом поточного мною було складено понад 100 протоколів на суму 82 тис. грн., з яких 68 тис. грн. направлено до державного бюджету, 12 тис. грн – до бюджету громади, решта – до обласного та районного бюджетів, з яких 45 протоколів за порушення правил дорожнього руху, 62 – за самогоноваріння, зберігання та виготовлення спирту та предметів для його виготовлення та ін.

Також протягом року здійснено понад 50 виїздів на особисті виклики громадян, понад 68 виїздів із службами нашої громади щодо сімей, які взято на облік та ін. Зареєстровано 4 кримінальні справи.

Просимо відповідально ставитися до руху на дорозі, бути обачними до своїх особистих речей та допомагати у вирішенні конфліктних та спірних питань між жителями громади. Передбачаємо придбати ще камери спостереження та їх встановлення. Дякую за увагу.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора