Дубечненська громада

Волинська область, Ковельський район

Дорогі діти! Вітаємо вас із Міжнародним Днем захисту дітей!

Дата: 01.06.2023 09:10
Кількість переглядів: 111

Шановні батьки! Любі діти! Прийміть найщиріші вітання із Міжнародним Днем захисту дітей!

День захисту дітей - світле свято, пронизане безтурботною атмосферою дитинства, радістю, теплом перших літніх днів. Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. І сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї мирної процвітаючої країни. Адже, на жаль, ось уже два роки це свято, як і дитинство мільйонів українських дітей, обпалене війною.

Наші мудрі батьки!

 Цей день – насамперед нагадування нам, що на сьогодні одне з головних завдань влади, суспільства, всіх дорослих, причетних до сфери дитинства, та безумовно батьків – зробити все, щоб діти в цей період почувалися під надійним захистом, і після перемоги зростали здоровими, освіченими та щасливими людьми, гідними громадянами нашої великої держави!  

Дорогі діти!

Ваше завдання на сьогодні продовжувати навчатись, здобувати нові знання, вивчати нашу історію, любити і пишатися Україною. Ці знання у майбутньому вам обов’язково знадобляться для розвитку і відновлення нашої держави! Впевнені, вже найближчим часом ми всі разом відбудуємо Україну, зробимо її ще сильнішою, могутнішою та щасливою!

Від усього серця бажаємо, щоб кожна дитина була здорова і оточена турботою батьків.
Нехай небо над головою завжди буде мирним, а кожен новий день — добрим
і цікавим.

Ми сильні, ми переможемо! Все буде Україна!-Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора