Дубечненська громада

Волинська область, Ковельський район

Діяльність мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, що постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі

Дата: 30.11.2023 14:27
Кількість переглядів: 72

🚗Мобільна бригада соціально-психологічної допомоги – спеціалізована служба підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі.

📕Метою діяльності мобільної бригади є надання соціально-психологічної допомоги постраждалим особам, зокрема соціальних послуг з консультування, кризового та екстреного втручання, соціальної профілактики відповідно до їх потреб.

👫Особи, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі в Дубечненській ТГ можуть звернутись за допомогою до спеціалістів, які надають послуги в складі мобільної бригади соціально-психологічної допомоги при Центрі надання соціальних послуг Дубечненської сільської ради за адресою с.Дубечне, вул. Незалежності, 20 або по телефону за номером +38098 906 4351. Так, станом на 30 листопада 2023 року було здійснено 20 виїздів мобільної бригади, в результаті, яких послуги було надано 24 сім’ям.

🧑‍💻Спеціалісти надають консультації щоденно з понеділка по четвер з 8.00 до 17.15, п’ятниця – з 8.00 до 16.00. За необхідністю здійснюють екстрені та планові виїзди. Всі послуги мобільною бригадою надаються безкоштовно. Після 17:15 можна звертатися на національну “гарячу лінії” з попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та ґендерної дискримінації за номером 15-47 або 102.

Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора