Дубечненська громада

Волинська область, Ковельський район

Реалізація Програми для кривдників в Дубечненській ТГ

Дата: 30.11.2023 15:08
Кількість переглядів: 157

Відповідно до Закону України “Про запобігання та протидію домашньому насильству”, постанови Кабінету Міністрів України від 22.08.2018 року № 658 “Про затвердження Порядку взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі”, наказу Міністерства соціальної політики України від 01.10.2018 року № 1434 “Про затвердження Типової програми для кривдників”, рішення сесії Дубечненської сільської ради “Про затвердження Програми для кривдників на 2023-2023 роки” від 03.04.2023 року № 30/5 та ухвалі Ратнівського районного суду Волинської області від  року для організації та забезпечення програми для кривдників,  фахівцем із соціальної роботи Центру надання соціальних послуг Дубененської сільської ради  протягом 27 липня – 18 жовтня 2023 року проводилась Програма для кривдників (14 занять/29 год.). Програму пройшла одна особа.

Робота з особою, що вчинила домашнє насильство була спрямована на збільшення рівня відповідальності, зменшення рівня ризику рецидиву вчинення насильства. У межах Програми було застосовано діагностичні методики для виявлення рівня агресії, мотиваційні бесіди та індивідуальну корекційну роботу, суть якої полягала у формуванні навичок ненасильницької поведінки, безконфліктного спілкування. 

Реалізовувалась Програма на базі Центру надання соціальних послуг Дубечненської сільської ради.  В ході роботи сформована особова справа, що містить договір, індивідуальний план проходження та протоколи консультацій і діагностичних занять.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора