Дубечненська громада

Волинська область, Ковельський район

Володимир Зеленський дав прес-конференцію: головне

Дата: 26.02.2024 19:53
Кількість переглядів: 81

Позаду в нас вже два роки протистояння агресії росії. Було складно і ситуація не легка досі. Однак опускати рук не можна, як це не роблять наші військові на лінії фронту. 

Як рухатиметься далі наша держава розповів Президент України Володимир Зеленський під час прес-конференції 26 лютого. Зокрема, про перспективи щодо озброєння для України, результати військовий дій ЗСУ у 2023 році та плани на 2024 рік.

Перш за все, Президент України вважає, що тиск на росію треба продовжувати з усіх сторін: економічно, дипломатично, на фронті. Необхідно послаблювати їхню армію на полі бою, послаблювати їх політичні ізоляцію в світі та послаблювати економічно санкціями. Усе це зможе дати результат, і саме над цим працює усе керівництво держави. Разом із цим, ініціатива щодо формули миру має йти лише від України. 

Говорячи про ситуацію на фронті у найближчі місяці, то Україні буде складно через коливання США, які впливають на підтримку з боку деяких інших. Президент наголосив, що суттєво переламати ситуація на користь України може надання західними партнерами систем ППО.

«Зараз складний момент для нашої єдності. Якщо ми розвалимося зовні з партнерами і, не дай Боже, усередині, тоді буде найслабший момент. Поки що цього не сталося», - сказав Володимир Зеленський, говорячи про поточну ситуацію на фронті.

За словами Президента, агресор знав про плани України щодо контрнаступу ще до того, як вони почалися. Втім, наша держава має план на 2024 рік, але його деталі на загал не розкриватимуть.

Саме тому основне завдання – тримати фокус світу на Україні. Тож робота над гарантіями безпеки для нашої держави триватиме й надалі. 

Протидія російській пропаганді – теж вкрай необхідна. Для України важливо говорити правду, і щоб правду говорили українські військові. Бо складно боротися з сучасними технологіями, на які росія витрачає великі гроші. Мова про пропаганду в соцмережах, де не всі розуміють до кінця, як працює телеграм і тік ток.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора