Дубечненська громада

Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути
01 Березня, 2020 р., 12:24
«БУЛІНГ У ШКОЛІ: ПОКРОКОВІ ДІЇ ЯК ЦЬОМУ ПРОТИСТОЯТИ»
28 Лютого, 2020 р., 23:28
28 лютого відбувся огляд–конкурс художньої самодіяльності шкіл Дубечненської ОТГ «Дивосвіт дитячих талантів». Пісні, вірші, танці, гуморески – це все на високому рівні було представлено для глядачів. На святі панувала доброзичлива та творча атмосфера, позитивні емоції. Ми мали можливість побачити результат роботи вчителів. Дякую учням, педагогам за чудове свято і зичу Вам подальших успіхів та нових перемог.
25 Лютого, 2020 р., 22:43
25 лютого, в Дубечненському закладі дошкільної освіти «Дзвіночок» було затишно і по-справжньому тепло, бо тут відбулося Родинне свято. На захід завітали батьки, бабусі та дідусі вихованців садочка. Одягнені у вишиванки дівчатка-красуні та хлопці-козаки танцювали і співали, дарували слова подяки всім рідним за любов, тепло та доброту. Гості були приємно вражені талантами, які демонструвала дітвора. Батьки під час свята приймали участь у конкурсах та дивували запальним танцем. Дякуємо вихователям Тетяні Шаві, Світлані Мовшук, Юлії Мороз та Юлії Брамук за отримані позитивні емоції та гарний настрій.
15 Лютого, 2020 р., 14:22
    14 лютого у Дубечненському будинку культури відбулася розважальна шоу-програма «Хто Зверху». У шоу-програмі брали участь дві команди — чоловіча, яку представляли Олександр Шляхно, Роман Рибачук, Андрій Курилюк, Олег Костючик та жіноча – Лара Шляхно, Юля Рибачук, Софія Демчук, Юля Якимук. Це була битва мужності та відваги проти ніжності й краси.
29 Січня, 2020 р., 13:11
Вечір відпочинку у Дубечному відбувся у неділю, 26 січня, у сільському будинку культури. Всі охочі з великим задоволенням змогли потанцювати, брали участь в іграх, конкурсах та вікторинах. Усі пішли додому в гарному та піднесеному настрої.
24 Січня, 2020 р., 14:24
Одним із найбільш поширених та водночас і найбільш тяжких порушень ПДР на сьогодні є керування транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння. Існує безліч трагічних випадків через таке недбальство водіїв.
10 Січня, 2020 р., 15:58
9 січня в приміщенні бібліотеки с.Дубечне було організовано перегляд мультфільму. Обладнання для кінопереглядів було подаровано молоді громади Благодійним фондом Степана Івахіва «Патріоти Волині».
10 Січня, 2020 р., 14:53
Кожен християнин з трепетом і любов'ю готується до свята народження Христа Спасителя, адже Різдво Христове - одне з найвеличніших свят і чи не найбагатше за розмаїттям народних обрядів і звичаїв. У це свято особлива духовна радість обіймає кожного з нас, бо цей день - незвичайний.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора