Дубечненська громада

Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути
27 Травня, 2018 р., 22:35
У рамках проекту "Я МАЮ ПРАВО" у ЗОШ І-ІІІ ст. с. Дубечне для учнів 9-11 класів проведений захід з метою підвищення правової свідомості учнів та інформування громадян щодо механізмів захисту їхніх прав у повсякденному житті у правовий спосіб. Невдовзі вони стануть студентами і для того щоб захистити себе і свої права потрібно бути чітко усвідомленими громадянами. Оскільки дитина є повноцінним членом суспільства, вона також має свої права, деякі особливості реалізації яких обумовлені виключно тим фактом, що її фізична та розумова незрілість потребує спеціальної охорони і піклування, включаючи належний правовий захист. В залежності від віку дитини, законодавством передбачено різний обсяг та механізми реалізації її прав. Повноцінний та дієвий захист прав дитини є обов’язком держави, що обумовлює загальнопросвітницький проект Міністерства Юстиції "Я МАЮ ПРАВО"!
27 Травня, 2018 р., 22:15
21 травня 2018 року до нас завітав народний депутат України Степан Івахів.Напружена розмова з народним депутатом зав’язалася навколо важливих питань децентралізації, актуальних проблем громади, детально розповів про те, що зміг реалізувати для Старовижівщини та України загалом, про свої плани на майбутнє і, що має на меті реалізовувати задля розвитку нашої громади. Нардеп розповідав про свою діяльність у Верховній Раді України, а також про переваги активного методу життя. Разом з Анатолієм Петровичем приділили увагу найважливішим проблемам, які потребують допомоги, а також розмовляли про подальшу співпрацю.
16 Травня, 2018 р., 22:49
Сьогодні в ЗОШ І-ІІІ ст. с. Дубечне відбулося свято обдарованості учнівської молоді. Слово для привітання було надано директору школи - Андріюк Нелі Петрівні, головному спеціалісту з питань освіти, науки, молоді та спорту Дубечненської ОТГ - Костючик Інні Сергіївні та директору Старовижівського Центру зайнятості - Шереметі Сергію Анатолійовичу. За сприяння Дубечненської ОТГ,  Центру зайнятості та директора школи було нагороджено учнів - переможців районних та обласних олімпіад, конкурсів, змагань, які брали активну участь у житті школи та нашої громади, а також педагогів, які готували призерів. Діти отримали грамоти, грошові премії, подарунки та масу позитивних емоцій.  
13 Травня, 2018 р., 12:20
Вітаємо з днем народження сільського голову Дубечненської ОТГ Анатолія Костючика!!!
13 Травня, 2018 р., 12:12
Дорогі мами!!!
12 Травня, 2018 р., 11:14
Вітаємо з днем народження головного бухгалтера Дубечненської ОТГ Людмилу Рибачук!!!
11 Травня, 2018 р., 11:01
Сьогодні свій ювілей св’яткує інспектор-соціальний працівник Дубечненської ОТГ Олена Романюк.
11 Травня, 2018 р., 10:59
Шановні мешканці Дубечненської громади!!! 13 травня у Будинку Культури в селі Дубечне відбудеться концерт з нагоди Дня матері.  Початок о 15.30 год. Вхід вільний. Запрошуємо всіх бажаючих!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора