Дубечненська громада

Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути
16 Травня, 2018 р., 22:49
Сьогодні в ЗОШ І-ІІІ ст. с. Дубечне відбулося свято обдарованості учнівської молоді. Слово для привітання було надано директору школи - Андріюк Нелі Петрівні, головному спеціалісту з питань освіти, науки, молоді та спорту Дубечненської ОТГ - Костючик Інні Сергіївні та директору Старовижівського Центру зайнятості - Шереметі Сергію Анатолійовичу. За сприяння Дубечненської ОТГ,  Центру зайнятості та директора школи було нагороджено учнів - переможців районних та обласних олімпіад, конкурсів, змагань, які брали активну участь у житті школи та нашої громади, а також педагогів, які готували призерів. Діти отримали грамоти, грошові премії, подарунки та масу позитивних емоцій.  
13 Травня, 2018 р., 12:20
Вітаємо з днем народження сільського голову Дубечненської ОТГ Анатолія Костючика!!!
13 Травня, 2018 р., 12:12
Дорогі мами!!!
12 Травня, 2018 р., 11:14
Вітаємо з днем народження головного бухгалтера Дубечненської ОТГ Людмилу Рибачук!!!
11 Травня, 2018 р., 11:01
Сьогодні свій ювілей св’яткує інспектор-соціальний працівник Дубечненської ОТГ Олена Романюк.
11 Травня, 2018 р., 10:59
Шановні мешканці Дубечненської громади!!! 13 травня у Будинку Культури в селі Дубечне відбудеться концерт з нагоди Дня матері.  Початок о 15.30 год. Вхід вільний. Запрошуємо всіх бажаючих!
10 Травня, 2018 р., 11:00
В рамках реалізації правопросвітницького проекту Міністерства юстиції України "Я МАЮ ПРАВО!" на позачерговій тридцять третій сесії Дубеченської сільської ради було проведено обговорення щодо основних проблем громадян. Депутати отримали буклетики на правову тематику та отримали необхідну інформацію щодо поширення проекту на кожному з наших округів на території громади.
09 Травня, 2018 р., 15:52
Сьогодні у Дубечненській об’єднаній територіальній громаді  проведено заходи з увічнення пам’яті Перемоги над нацизмом. У селі Дубечне відбувся мітинг-реквієм. Слово скорботи та жалю висловили голова Дубечненської об’єднаної територіальної громади  Анатолій  Костючик, голова сільської ветеранської організації Микола Макарук, директор ЗОШ І-ІІІ ступеня с.Дубечне  Неля Андріюк. Зі словами вдячності і пам’яті про геройство загиблих було сказано учнями Дубечненської школи. Відслужено молебень за упокій загиблих в роки війни настоятелем Свято-Покровського храму с.Дубечне Віктором Панчуком. Виконкомом об’єднаної територіальної громади було вручено подарунки всім причетним до дня Перемоги над нацизмом.
05 Квітня, 2018 р., 12:35
У Дубечненській об'єднаній територіальній громаді району відбулася робоча зустріч з керівниками агропромислових формувань, власниками особистих селянських господарств з питань сільськогосподарської кооперації та державної підтримки аграріїв у 2018 році.  Під час зустрічі за участю начальника управління інвестицій та регіонального розвитку райдержадміністрації О.Яцуніка, голови Дубечненської ОТГ А. Костючика, директора районного центу зайнятості С. Шеремети, керівників Ф/Г «Хан-Ко» П.Костючика, ТОВ «АМ-агро» І.Мазуренка, власників ОСГ увага зосереджувалась на актуальних питаннях розвитку сільськогосподарського виробництва та проблемах, з якими стикаються сьогодні агро виробники. Олександр Яцунік закцентував увагу присутніх на основних аспектах Концепції розвитку сільських територій до 2020 року, перспективах розвитку кооперації на селі, підкреслив важливість та актуальність державної підтримки аграріїв у 2018 році. Альона Дичка - головний спеціаліст управління ознайомила аграріїв за якими напрямками буде здійснюватися фінансова підтримка сільськогосподарської галузі з державного, обласного та місцевого бюджетів у 2018 році, як отримати цю фінансову підтримку. Було презентовано матеріали переваг розвитку сільськогосподарської кооперації, обговорено перспективи створення сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу на території громади. Голова фермерського господарства «Хан-Ко» - Костючок Петро Семенович ініціював пропозицію об'єднатися з жителями громади для створення у подальшому кооперативу з переробки тваринницької продукції молочного напряму, що сприятиме покращенню якості молока та забезпеченню населення якісною продукцією власного виробництва. Обговорили також перспективи утворення СОКу з заготівлі та переробки плодово-ягідної продукції.  Голова об'єднаної територіальної громади Костючик Анатолій Петрович зазначив, що планується розробка програми ОТГ з підтримки аграріїв, у якій перспективні напрямки будуть фінансуватися за рахунок бюджету громади як в цілому так і на умовах співфінансування 50х50 напрямів Комплексної програми розвитку агропромислового комплексу Волинської області до 2020 року та Комплексної програми розвитку сільських територій району до 2020 року.  Сергій Шеремета презентував переваги співпраці керівників агро формувань, як роботодавців, з районним центром зайнятості. Підсумком обговорення стало визнання того, що відродження кооперації створить перспективи для розвитку сільської громади та реформування аграрного сектору.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора