Дубечненська громада

Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути
18 Червня, 2018 р., 16:13
Сьогодні відзначає день народження спеціаліст І категорії - бухгалтер Дубечненської об’єднаної територіальної громади Бондар Галина Миколаївна (на фото).
18 Червня, 2018 р., 09:26
Вітаємо з професійним святом дільничного інспектора поліції Дубечненської ОТГ Антонюк Михайла Олексійовича.
17 Червня, 2018 р., 01:16
17 червня 2018 у Україні відзначається Всесвітній день батька.                                                                                                               З нагоди свята дозвольте від усієї душі привітати Вас, наші  татусі! І побажати Вам чистого неба, яскравого сонця, міцного здоров'я і великих успіхів у всьому! Нехай у вашому житті не буде похмурих днів! Нехай всі кого Ви любите завжди будуть поруч! Просто живіть і не втомлюйтеся ділитися мудрістю, силою і стійкістю!
17 Червня, 2018 р., 00:42
Дорогі медичні працівники! У день Вашого професійного свята хочеться сказати багато теплих та лагідних слів на Вашу адресу. Ви - запорука нашого здоров'я, Ви - наші рятівники та спасителі у самі найтяжчі хвилини нашого життя! Низький уклін Вам за Вашу невтомну працю та щире і відкрите серце. Завдяки Вашій турботі та професійній майстерності у людини з'являється віра та надія на одужання і це найголовніше. Від усієї душі бажаємо Вам здоров'я, щастя та безхмарного неба. Нехай усе у Вас буде добре!»
15 Червня, 2018 р., 15:26
13 червня 2018 року відбулось перше засідання робочої групи з розробки Стратегічного плану розвитку Дубечненської громади до 2026 року. До складу робочої групи увійшли депутати сільської ради, підприємці, представники громадських організацій, культурних та освітніх установ, лікувальних закладів, пенсіонери, директор районного центру зайнятості Сергій Шеремета і просто небайдужі жителі громади. У розробці стратегії для Дубечненської громади беруть участь радники Волинського Центру розвитку місцевого самоврядування.
15 Червня, 2018 р., 14:26
       На території Старовижівського району озеро Луки (на фото), що знаходиться в Дубечненській об’єднаній територіальній громаді, мабуть є найбільш багатолюдним, яке відвідують не тільки місцеві жителі, а жителі окружних сіл та смт. Стара Вижівка. Озеро є чистим, біля нього просто приємно посидіти і відпочити, подивитися на лебедів.
15 Червня, 2018 р., 14:07
15 червня 2018 року працівниками Дубечненської об’єднаної територіальної громади черговий раз було проведено прибирання території відпочинку берегів озера Луки. 
11 Червня, 2018 р., 11:38
 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора