Дубечненська громада

Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути
08 Червня, 2018 р., 12:46
Щодня вогнеборці ліквідовують сотні пожеж у природних екосистемах, які завдають значної шкоди навколишньому середовищу та населенню.
08 Червня, 2018 р., 10:06
Сьогодні свій день народження святкує депутат Дубечненської ОТГ, вчитель історії ЗОШ І-ІІІ ст. с.Дубечне Махун Людмила Петрівна!!!
07 Червня, 2018 р., 09:45
6 червня 2018 року о 10:00 в приміщення Будинку культури відбулася чергова  34 сесія Дубечненської сільської ради ОТГ. На сесії були присутні : депутати, староста села Глухи, заступник начальника Старовижівського РС УДСНС України у Волинській області Бількевич О.Ю. та начальник відділу культури Старовижівської РДА Назарук С.А.
07 Червня, 2018 р., 08:53
Уряд змінює систему початкової освіти і вже з 1 вересня першачки підуть в якісно нову школу. Зарахування до перших класів відбуватиметься за територіальним принципом, який застосовують в більшості країн Європи, що гарантує кожній дитині навчання в школі біля дому. Батькам першокласників потрібно знати:
04 Червня, 2018 р., 11:04
Щиро вітаємо з Днем народження депутата Дубечненської об’єднаної територіальної громади, директора ЗОШ І-ІІ ступеня с.Текля Лащук Галину Василівну ! Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях. Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння. Хай доля збагачує Вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення.
03 Червня, 2018 р., 18:53
2 червня наш аматорський колектив будинку культури села Дубечне відвідав "Велике весілля" у Голобах. Місцевий стадіон у Голобах наче перетворився на старовинне українське село. Вхід на стадіон, як годиться, прикрасили як справжню весільну браму - його обрамили гіллям молодої берези та яскравими квітами. На вході усім гостям чіпляли букетики із зелені, а музики вигравали запальних пісень. Участь у фестивалі взяли 12 об'єднаних територіальних громад Волині, серед яких Дубечненська ОТГ Старовижівського району Волинської області. На ярмарку було представлено багато різноманітних виробів, прикрас та смаколиків. Атмосфера радості, затишку, веселощів не покидала ні на хвилинку)! Це було одне наше спільне весілля, завдяки йому ми відчули себе однією великою щасливою сім'єю!
27 Травня, 2018 р., 22:35
У рамках проекту "Я МАЮ ПРАВО" у ЗОШ І-ІІІ ст. с. Дубечне для учнів 9-11 класів проведений захід з метою підвищення правової свідомості учнів та інформування громадян щодо механізмів захисту їхніх прав у повсякденному житті у правовий спосіб. Невдовзі вони стануть студентами і для того щоб захистити себе і свої права потрібно бути чітко усвідомленими громадянами. Оскільки дитина є повноцінним членом суспільства, вона також має свої права, деякі особливості реалізації яких обумовлені виключно тим фактом, що її фізична та розумова незрілість потребує спеціальної охорони і піклування, включаючи належний правовий захист. В залежності від віку дитини, законодавством передбачено різний обсяг та механізми реалізації її прав. Повноцінний та дієвий захист прав дитини є обов’язком держави, що обумовлює загальнопросвітницький проект Міністерства Юстиції "Я МАЮ ПРАВО"!
27 Травня, 2018 р., 22:15
21 травня 2018 року до нас завітав народний депутат України Степан Івахів.Напружена розмова з народним депутатом зав’язалася навколо важливих питань децентралізації, актуальних проблем громади, детально розповів про те, що зміг реалізувати для Старовижівщини та України загалом, про свої плани на майбутнє і, що має на меті реалізовувати задля розвитку нашої громади. Нардеп розповідав про свою діяльність у Верховній Раді України, а також про переваги активного методу життя. Разом з Анатолієм Петровичем приділили увагу найважливішим проблемам, які потребують допомоги, а також розмовляли про подальшу співпрацю.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора