Дубечненська громада

Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути
10 Вересня, 2018 р., 12:42
8 вересня відсвяткувала  свій день народження депутат Дубечненської сільської ради  та вчитель початкових класів у ЗОШ с.Дубечне  Кліщук Галина Василівна. У радісний і світлий день  хочемо побажати щасливого сьогодні і радісного завтра, красивих мрій і їх здійснення! Хай кожен день буде сповнений гарним настроєм, душевними зустрічами і плідною працею. Щастя і радощів у домівку, здоров'я і благополуччя родині, натхнення і творчості. Хай сонце заглядає у вікна, а щастя в серце!
10 Вересня, 2018 р., 12:25
Вітаємо з одруженням Косминю Тараса та Сливку Вікторію!!! 
05 Вересня, 2018 р., 14:14
Від усього серця вітаємо Тусюка Олександра та Качулу Оксану зі вступом у законний шлюб і утворенням сім’ї! Дружба і кохання – найпрекрасніші почуття в людському житті. Нехай Ваша любов буде такою ж довгою, як Ваше життя! Живіть у любові, щастя і радості, нехай у Вас будуть здорові і життєрадісні діти, і будьте вірною опорою Вашим батькам і матерям.
03 Вересня, 2018 р., 12:56
3 вересня в закладах загальної середньої освіти Дубечненської об’єднаної територіальної громади пройшло свято Першого дзвінка, який сповістив усім про початок нового навчального року.
29 Серпня, 2018 р., 16:42
Вітаємо новостворені сім’ї Балачука Миколи і Махун Валентини а також Димарчука Сергія і Язєвої Оксани з одруженням!Щасливих вам світанків і романтичних вечорів, радісних днів і пристрасних ночей, вірної любові й добрих благ, вічного розуміння і міцного здоров'я. Хай всі ваші спільні мрії здійснюються!
26 Серпня, 2018 р., 16:23
Вітаємо молоду пару Пархомея Сергія та Козловську Олесю зі вступом у законний шлюб і утворенням сім’ї!
26 Серпня, 2018 р., 15:26
Одніє з традицій футболу в селі Дубечне , яка проводиться декілька років підряд є товариський футбольний матч між командами «Ветерани » та «Молодь», який  відбувся 26 серпня 2018 року. Гра  була  завзятою, обидві команди гідно боролися за першість. Перший тайм закінчився з рахунком 2:0 на користь команди «Ветерани» . В другому таймі «Ветерани»  додали і перемогли з рахунком 5:2.  І в свою чергу довели , що є молоді чому вчитися і вдосконалюватися.  Після матчу сільський голова Дубечненської ОТГ Анатолій Костючик подякував всім гравцям, та порадив не забувати за такі товариські футбольні зустрічі.
24 Серпня, 2018 р., 15:02
З національним святом українського народу – Днем незалежності – ми щиро Вас вітаємо! Благополуччя, щастя, радості, натхнення, Добра, здоров'я й злагоди бажаємо. Нехай це свято вам наснаги додає, В майбутнє краще доля стежку прокладе.
23 Серпня, 2018 р., 15:24
Турнір розумників «Україна – це ти і я».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора