Дубечненська громада

Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути
10 Грудня, 2018 р., 15:43
7 грудня 2018 року в Дубечненській сільській бібліотеці відбувся розважально-конкурсний захід для працівників органів місцевого самоврядування «Живи й міцній,  моя громадо!».  Зі вступними привітаннями виступили ведучі заходу бібліотекар Дубечненської сільської бібліотеки Радчук Надія та начальник пожежного ДЕПО Курилюк Микола.
07 Грудня, 2018 р., 11:32
Вітаємо  територіальну громаду , депутатський корпус, членів виконавчого комітету, посадовців ради, громадські об’єднання з Днем місцевого самоврядування. У демократичному суспільстві саме органи місцевого самоврядування покликані створювати умови для реалізації суспільних та приватних інтересів, сприяти розв’язанню життєво важливих проблем не тільки місцевого, а й державного значення, налагоджувати зв’язки між громадянами та їх об’єднаннями , сприяти реальній участі людей в управлінських процессах. Усім причетним до цього свята, хочеться подякувати за важку, не завжди вдячну і зовні непомітну працю та побажати міцного здоров’я, благополуччя, миру, злагоди, добра. Нехай щира людська вдячність та повага будуть вашою нагородою за нелегку працю, а любов та підтримка ближніх зігрівають ваші серця серед щоденних турбот.
27 Листопада, 2018 р., 14:11
Сьогодні свій День народження святкує спеціаліст ІІ категорії-землевпорядник Дубечненської ОТГ Ткачук Надія.
23 Листопада, 2018 р., 12:21
       Сьогодні свій ювілей святкує головний спеціаліст з питань освіти, молоді та спорту Дубечненської ОТГ Костючик Інна. У цей прекрасний день хочемо привітати тебе з днем народження.  Бажаємо тобі залишатися завжди такою життєрадісною і яскравою, щоб в очах завжди палала та пристрасть до життя, яка прикрашає своїм світлом життя оточуючих тебе людей. Щоб сльози були від щастя, а серце вистрибувало від радості, а не від тривог. Частіше смійся, адже немає нічого прекраснішого, ніж чути твій сміх. Довгих тобі років, але щоб вони не були тобі в тягар, а також міцного здоров’я і, звичайно ж, удачі, адже без неї у наш  час ніяк.
08 Жовтня, 2018 р., 13:00
        Шановні служителі закону!Сердечно вітаємо вас із професійним святом – Днем юриста!         Вплив юристів на всі політичні та соціально-економічні процеси в державі важко переоцінити. Своєю багатогранною діяльністю, яка за роки незалежності набула нового змісту, ви активно сприяєте руху України по шляху побудови демократичної держави європейського типу, найбільшою цінністю якої є верховенство права, утвердження і забезпечення прав і свобод людини.        Твердо віримо, що високий професіоналізм, усвідомлене почуття відповідальності допоможуть вам завжди бути на висоті вимог нашої доби. Бажаємо вам плідної роботи та подальших успіхів у зміцненні законності та правопорядку, міцного здоров’я, особистого щастя, родинного добробуту на довгі роки!
01 Жовтня, 2018 р., 09:53
Сьогодні свій день народження святкує спеціаліст ІІ категорії-бухгалтер Дубечненської об’єднаної територіальної громади Бондар Ніна Ісаківна!!!
30 Вересня, 2018 р., 13:41
    Шановні бібліотекарі Дубечненської об‘єднаної територіальної громади! 
30 Вересня, 2018 р., 13:13
        Вітаємо вихователів та працівників Дубечненського ЗДО "Дзвіночок", Мокренського ЗДО "Льонок", Глухівського ЗДО "Веселка" з Всеукраїнським днем дошкілля!!!         Ця професія вимагає від людини глибокої самовіддачі, величезного терпіння і безмежної любові до своєї справи. Виховання наших дітей на початку життя – непросте завдання, але той фундамент, який закладається в перші роки, служить опорою і в майбутньому. Ви віддаєте  щоденно тепло своїх сердець дітям! Впевнені, що Ваші доброта і педагогічна майстерність перетворять кожен день Ваших вихованців в день радості та щастя. Міцного Вам здоров’я, родинного благополуччя, любові, здійснення мрій та успіхів у Вашій роботі!
20 Вересня, 2018 р., 15:22
20 вересня 2018 року в приміщенні будинку культури с.Дубечне відбулася чергова 37 сесія  Дубечненської сільської ради. На сесії були присутні:
14 Вересня, 2018 р., 15:58
Вітаємо працівників лісового господарства з професійним святом - Днем працівника лісу! Примножуючи своєю невтомною і наполегливою працею лісовий фонд України, лісівники забезпечують надійний захист земельних угідь, поліпшують екологічний стан довкілля, нарощують випуск продукції лісового господарства. Переконані, що ви й надалі робитимете гідний внесок в економічний розвиток нашої держави та збереження її природних багатств. Бажаємо працівникам лісового господарства міцного здоров'я, невичерпної енергії та успіхів на благо України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора